Свирепо обожание

Публикувано от Художествена литература

012

Гейл Зое Гарнет

Когато Джони Мейджър, роден в Сицилия и забогатял в Канада собственик на верига от елитни клубове и казина „Коньоченти”, умира от масивен инфаркт и завещанието му изчезва, последвалата вихрушка от събития и човешко поведение доказва колко сюрреалистичен може да бъде „реалният живот” когато се сблъскат любов, смърт и пари. Книгата се чете леко, на един дъх, като криминален роман. Осмислянето обаче идва по-късно, защото героите, или по-скоро тяхното поведение още дълго не ни дават мира и ни карат да се замислим за проблеми, които засягат всекиго от нас:
В какво се превръщаме след смъртта на близък човек, чието наследство трябва да се подели? Какво е родителското ни отношение към „различните” ни деца? До какво води липсата на родителска любов ... или на прекомерната? Дали не е до онова СВИРЕПО ОБОЖАНИЕ, което грабва любопитството ни още от самото заглавие?

Свирепо обожание-роман, Канада

Автор- Гейл Зое Гарнет

Формат- 32х84х108

Меки корици - 262 стр.

ISBN - 978-954-8356-51-0

Цена - 12лв.

"Не искам книгите ми да се четат само защото са вдъхновени от различни култури, а защото са добри фентъзи романи, които разказват интересни истории със силни характери..."

Баръш Мюстеджаплъоглу